Găsește locația Locul de desfășurare al cursului
Alege datele Perioada de desfășurare
CAUTĂ

POIANA BRAȘOV

ANA HOTELS

DESCARCĂ BROȘURA HOTELURILOR
★★★
ANA HOTELS
POIANA BRAȘOV, JUD. BRAȘOV

Complexul Hotelier este situat la poalele masivului Postăvaru, aproape de pârtiile de schi, în inima pădurii, cu o priveliște spectaculoasă. Oaspeții se bucură de îmbrățișarea caldă și familiară a confortabilei cazări din Poiana Brașov, complet renovată în 2017, care evocă atmosfera unui conac montan cochet. După o zi plină de aventuri, răsfățul este garantat la Centrul Spa al Hotelului Sport, care include o piscină interioară, sală de sport, saună, cadă cu hidromasaj în aer liber. Restaurantul hotelului se mândrește cu preparate inovative, sofisticate, delicioase, care îmbină armonios gusturile tradiționale cu cele internaționale. 


Servicii hoteliere:

• Cazare GRATUITĂ pentru însoțitor

• Regim pensiune completă pentru participant și însoțitor ( mic dejun, prânz și cină bufet suedez)

• Cazare pentru 7 nopți (Standard Plus) duminică-duminică sau 6 nopți ( Standard) duminică-sâmbătă

• Acces internet WiFi gratuit

• Acces gratuit la piscină, saune, jacuzzi, sală de fitness și hot tub

• Restaurant, terasă și bar 

• Parcare gratuită în limita locurilor disponibile

• Toate camerele dispun de: are condiționat, LED TV cu canale prin cablu, telefon, seif, minibar, uscător de păr, halat, papuci.


Facilități pentru copii:

• Copilul cu vârsta între 0-4 ani beneficiază de gratuitate la cazare și mic dejun. Dacă se solicită pat suplimentar, acesta se tarifează cu echivalentul a 13 euro/noapte??

• Copilul cu vârsta între 4-12 ani sau adult achită echivalentul a 18 euro/noapte și include mic dejun și pat suplimentar. Pentru mese, se va achita echivalentul a 12 euro/masă/copil cu vârsta până în 12 ani, iar pentru un copilul cu vârsta peste 12 ani sau adult, pentru mese se va achita echivalentul a 22 euro /masă.


ANA HOTELS - Poiana Brașov

Alege datele / perioada
Domeniul...
CAUTĂ CURS

Cursurile din perioada următoare


Notă: Centrul de Formare APSAP asigură și facturează servicii hoteliere corespunzătoare criteriilor de clasificare de 3 stele în toate hotelurile propuse în grila programelor de perfecționare. Clasificarea unităților hoteliere este emisă de Ministerul Turismului (Autoritatea Națională pentru Turism). Participarea la programele de perfecţionare nu este condiţionată de cazarea în locaţiile propuse. Fiecare beneficiar poate opta pentru cazare în alte unităţi hoteliere, cu menţiunea ca derularea efectivă a cursurilor se va face în locaţiile propuse în grila programelor de perfecționare.