Găsește locația Locul de desfășurare al cursului
Alege datele Perioada de desfășurare
CAUTĂ CURS

HOTELURI

Lista hotelurilor partenere și a facilităților oferite

Găsește locația Locul de desfășurare al cursului
Alege datele Perioada de desfășurare
CAUTĂ CURS
Denumirea programului Denumirea Programului de perfecționare ales
★★★★

hotel elexus • predeal

predeal, jud. brașov

Situat în Predeal, la 1,7 km de pârtia de schi Poliștoaca, Elexus Predeal oferă cazare cu un restaurant, bar, grădină și parcare privată gratuită. Acest hotel de 4 stele pune la dispoziție o recepție cu program nonstop și room-service.

Respectând tradiția emblematicului Hotel Predeal, din stațiunea cu același nume, Hotelul Elexus se mândrește cu noul design, modern, pretențios, luxos. Camerele își primesc oaspeții într-un confort sporit, cu terase generoase și într-o liniște îmbietoare. Ideal pentru activități corporate, hotelul dispune și de sală de conferințe dotată după cele mai înalte standard. Prilejul unei vacanțe relaxante, conferințe sau activități de echipă, Hotelul Elexus depășește așteptările oaspeților săi și îi bucură cu atmosfera îmbietoare, serviciile personalizate și deliciile culinare tradiționale.

★★★★

hotel elexus boutique • predeal

predeal, jud. brașov

Elexus Boutique este vechiul Hotel Robinson fondat în 1926, având o vedere superbă spre Valea Timișului și Valea Prahovei. Numele hotelului s-a schimbat în 2020, iar prin confort și calitatea serviciilor oferite atrage mii de turiști.Camerele și apartamentele sale, recent renovate și modern decorate, sunt pregătite să-și primească oaspeții. 

CONTACTEAZĂ-NE

completând formularul de mai jos, vei fi apelat de un reprezentant al Centrului de Formare APSAP care îți va oferi toate informațiile de care ai nevoie

DESCARCĂ BROȘURA HOTELURILOR

în format PDF și descoperă toate detaliile despre hotelurile partenere și beneficiile oferite

    Notă: Centrul de Formare APSAP asigură și facturează servicii hoteliere corespunzătoare criteriilor de clasificare de 3 stele în toate hotelurile propuse în grila programelor de perfecționare. Clasificarea unităților hoteliere este emisă de Ministerul Turismului (Autoritatea Națională pentru Turism). Participarea la programele de perfecţionare nu este condiţionată de cazarea în locaţiile propuse. Fiecare beneficiar poate opta pentru cazare în alte unităţi hoteliere, cu menţiunea ca derularea efectivă a cursurilor se va face în locaţiile propuse în grila programelor de perfecționare.