Găsește locația Locul de desfășurare al cursului
Alege datele Perioada de desfășurare
CAUTĂ CURS

HOTELURI

Lista hotelurilor partenere și a facilităților oferite

Găsește locația Locul de desfășurare al cursului
Alege datele Perioada de desfășurare
CAUTĂ CURS
Denumirea programului Denumirea Programului de perfecționare ales
★★★★

hotel president spa • băile felix

băile felix, jud. bihor

Începând cu acest an, am adăugat în lista hotelurilor partenere și Hotelul President SPA, construit și finalizat în 2017 și situat la doar câțiva pași de Hotelul President. Hotelul comunică cu zona de Aqua Park printr-o pasarelă închisă, iar accesul aici este zilnic, nelimitat. Hotelul oferă condiții extraordinare de cazare și pune la dispoziție cea mai modernă zonă SPA din Băile Felix, dotată cu jacuzzi, saună turcească și finlandeză, saună salină și o noutate absolută, frigidarium ( o piscină special amenajată pentru băi reci). Toate camerele sunt amenajate cu mobilier de cea mai înaltă calitate și au dotări standard precum aer condiționat, TV cu ecran plat, baie privată cu duș, uscător de păr, papuci, halate de baie și articole de toaletă gratuite.

★★★★

hotel president • băile felix

băile felix, jud. bihor

APSAP colaborează cu această locație de mai mult de 14 ani, fiind cel mai solicitat hotel pe tot parcursul anului, datorită spațiilor de cazare generoase cu finisaje de înaltă calitate, poziției sale în stațiune, dar și mulțumită regimului de masă all inclusive. Hotelul President oferă o gamă largă de facilități, printre care un centru de wellness și spa, piscine interioare și exterioare cu apă termală. 

CONTACTEAZĂ-NE

completând formularul de mai jos, vei fi apelat de un reprezentant al Centrului de Formare APSAP care îți va oferi toate informațiile de care ai nevoie

DESCARCĂ BROȘURA HOTELURILOR

în format PDF și descoperă toate detaliile despre hotelurile partenere și beneficiile oferite

    Notă: Centrul de Formare APSAP asigură și facturează servicii hoteliere corespunzătoare criteriilor de clasificare de 3 stele în toate hotelurile propuse în grila programelor de perfecționare. Clasificarea unităților hoteliere este emisă de Ministerul Turismului (Autoritatea Națională pentru Turism). Participarea la programele de perfecţionare nu este condiţionată de cazarea în locaţiile propuse. Fiecare beneficiar poate opta pentru cazare în alte unităţi hoteliere, cu menţiunea ca derularea efectivă a cursurilor se va face în locaţiile propuse în grila programelor de perfecționare.