Găsește locația Locul de desfășurare al cursului
Alege datele Perioada de desfășurare
CAUTĂ CURS

AUDITOR INTERN ÎN SECTORUL PUBLIC (CURS ACREDITAT)

Află Detalii

Completează Formularul

Confirmare Participare

Participă la Curs

Primești Certificarea

16 oct - 20 oct 2023

Luni - Vineri (orele 09:30 – 13:30)

Data examen: 20.12.2023

Tarif participare: 1890 1490 RON

PARTICIPARE ȘI PLATĂ

Alege un mod de participare de mai jos și nu uita: dacă plătești acum online
beneficiezi de o reducere suplimentară de 5%

Alege unul din pachetele de mai jos

Termen de plată imediat
Plată online prin card bancar

RON*

Participare neacreditată
* la finalul cursului primiți suportul de curs și certificatul de participare recunoscut la nivel național emis de Centrul de Formare APSAP. Nu veți putea adresa întrebări lectorilor și nu veți susține examenul de absolvire. Puteți opta pentru obținerea certificatului acreditat cu recunoaștere europeană până la începerea cursului.

ONLINE

Termen de plată 3 zile
Plată prin transfer bancar

1890 1490 RON
21% REDUCERE*

Participare acreditată
* beneficiați de o reducere substanțială de 21% din tariful cursului. Alegând această variantă veți primi suportul de curs, veți putea adresa întrebări lectorului iar la final veți primi certificatul acreditat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației.

ONLINE

Termen de plată imediat
Plată online prin card bancar

1890 1490 RON
26% REDUCERE*

Participare acreditată
* plătiți acum online prin card bancar și beneficiați de o reducere și mai mare, de 26% din tariful cursului. Puteți plăti și în 3 RATE fără dobândă folosind Card Avantaj, Star Card, Bonus Card, All inclusive, AlphaCard. Veți primi suportul de curs, veți putea adresa întrebări lectorului iar la final veți primi certificatul acreditat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației.

ONLINE

REZERVĂ UN LOC

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva un loc și veți fi contactat telefonic de un reprezentant al Centrului de Formare APSAP pentru a vă da o serie de informații despre curs și pentru a vă emite o factură fiscală

  Modalități de platăTariful include toate costurile participării la curs, materialele suplimentare și eliberarea certificatului acreditat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației

  Card Bancar On-line Plătiți on-line cu cardul Visa sau Mastercard în deplină siguranță prin intermediul Netopia Payments
  Ordin de Plată - Transfer BancarPuteți achita în mai multe tranșe de plată. Revenim cu detalii la telefon după înscriere

  1

  SOLICITĂ CERTIFICATUL ACREDITAT!Mai multe șanse pentru o carieră de succes. Fă-ți cunoscute competențele, ia o diplomă pentru știința ta!
  0788.124.567

  COMPETENȚE DEZVOLTATE

  Ce veți învăța în cadrul modulelor de pregătire teoretică și practică
  • Cunoștințe Legale și Reglementări: Abilitatea de a înțelege și de a aplica cadrul legal și reglementările specifice sectorului public în procesul de audit.
  • Standarde de Audit: Cunoașterea și respectarea standardelor de audit aplicabile în sectorul public, inclusiv standardele internaționale de audit.
  • Planificare și Organizare: Capacitatea de a planifica și organiza eficient activitățile de audit, ținând cont de specificul sectorului public și de riscurile asociate.
  • Tehnici de Audit: Utilizarea competentă a tehnicilor și metodologiilor de audit, inclusiv colectarea și evaluarea probelor, pentru a obține informații relevante și credibile.
  • Auditul Financiar și al Performanței: Abilitatea de a efectua audituri financiare și audituri ale performanței în organizațiile publice.
  • Auditul Informatic: Cunoașterea și evaluarea controlului informatic și a securității datelor în organizațiile publice.
  • Comunicare Eficientă: Abilitatea de a comunica eficient cu membrii organizației, inclusiv conducerea și personalul, pentru a obține informații relevante și pentru a comunica rezultatele auditului.
  • Raportare Profesională: Elaborarea de rapoarte de audit clare, concise și relevante, care să includă concluzii și recomandări pentru îmbunătățirea proceselor și a controalelor.
  • Gestionarea Feedback-ului: Capacitatea de a gestiona feedback-ul și de a răspunde la întrebări și preocupări legate de audit din partea părților interesate.
  • Etica Profesională: Respectarea principiilor etice și a codului de conduită profesională în toate aspectele activității de audit.
  • Integritate: Promovarea integrității și transparenței în organizațiile publice și prevenirea și gestionarea conflictelor de interese.
  • Autoevaluare: Capacitatea de a se autoevalua și de a identifica punctele tari și punctele slabe în activitatea de audit și de a-și dezvolta competențele necesare.
  • Învățare Continuă: Participarea la formare continuă și la programe de dezvoltare profesională pentru a ține pasul cu schimbările legislative, tehnologice și profesionale din domeniul auditului.
  • Gestionarea Performanței Auditului Interne: Capacitatea de a evalua și de a îmbunătăți performanța echipei de audit și a proceselor de audit.

  Pot fi de interes și următoarele cursuri

  Află care sunt cursurile din perioada următoare: