Găsește locația Locul de desfășurare al cursului
Alege datele Perioada de desfășurare
CAUTĂ CURS

MANAGER AL SISTEMELOR DE CALITATE (CURS ACREDITAT)

Află Detalii

Completează Formularul

Confirmare Participare

Participă la Curs

Primești Certificarea

29 apr - 3 mai 2024

Luni - Vineri (orele 17:30 – 20:30)

Data examen: 06.06.2024

Tarif participare: 2190 1790 RON

PARTICIPARE ȘI PLATĂ

Alege un mod de participare de mai jos și nu uita: dacă plătești acum online
beneficiezi de o reducere suplimentară de 5%

Alege unul din pachetele de mai jos

Termen de plată imediat
Plată online prin card bancar

RON*

Participare neacreditată
* la finalul cursului primiți suportul de curs și certificatul de participare recunoscut la nivel național emis de Centrul de Formare APSAP. Nu veți putea adresa întrebări lectorilor și nu veți susține examenul de absolvire. Puteți opta pentru obținerea certificatului acreditat cu recunoaștere europeană până la începerea cursului.

ONLINE

Termen de plată 3 zile
Plată prin transfer bancar

2190 1790 RON
18% REDUCERE*

Participare acreditată
* beneficiați de o reducere substanțială de 18% din tariful cursului. Alegând această variantă veți primi suportul de curs, veți putea adresa întrebări lectorului iar la final veți primi certificatul acreditat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației.

ONLINE

Termen de plată imediat
Plată online prin card bancar

2190 1790 RON
23% REDUCERE*

Participare acreditată
* plătiți acum online prin card bancar și beneficiați de o reducere și mai mare, de 23% din tariful cursului. Puteți plăti și în 3 RATE fără dobândă folosind Card Avantaj, Star Card, Bonus Card, All inclusive, AlphaCard. Veți primi suportul de curs, veți putea adresa întrebări lectorului iar la final veți primi certificatul acreditat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației.

ONLINE

REZERVĂ UN LOC

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva un loc și veți fi contactat telefonic de un reprezentant al Centrului de Formare APSAP pentru a vă da o serie de informații despre curs și pentru a vă emite o factură fiscală

  Modalități de platăTariful include toate costurile participării la curs, materialele suplimentare și eliberarea certificatului acreditat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației

  Card Bancar On-line Plătiți on-line cu cardul Visa sau Mastercard în deplină siguranță prin intermediul Netopia Payments
  Ordin de Plată - Transfer BancarPuteți achita în mai multe tranșe de plată. Revenim cu detalii la telefon după înscriere

  1

  SOLICITĂ CERTIFICATUL ACREDITAT!Mai multe șanse pentru o carieră de succes. Fă-ți cunoscute competențele, ia o diplomă pentru știința ta!
  0788.124.567

  COMPETENȚE DEZVOLTATE

  Ce veți învăța în cadrul modulelor de pregătire teoretică și practică
  • Cunoașterea Standardelor de Calitate: Înțelegerea profundă a standardelor internaționale de calitate precum ISO 9001 și a altor standarde relevante.
  • Dezvoltarea și Implementarea Sistemelor de Calitate: Capacitatea de a dezvolta, implementa și menține sisteme eficiente de management al calității conform standardelor.
  • Auditarea și Evaluarea Sistemelor de Calitate: Abilități în efectuarea auditurilor interne și externe, evaluarea conformității și identificarea oportunităților de îmbunătățire.
  • Managementul Riscurilor și Prevenirea Nonconformităților: Competențe în identificarea, analizarea și gestionarea riscurilor, precum și în prevenirea și corectarea nonconformităților.
  • Leadership și Cultura Calității: Capacitatea de a conduce și motiva echipe, promovând o cultură organizațională orientată spre calitate.
  • Planificare Strategică și Luarea Deciziilor: Competențe în planificarea strategică și luarea deciziilor bazate pe analiza datelor și a indicatorilor de performanță.
  • Managementul Resurselor: Gestionarea eficientă a resurselor necesare pentru susținerea sistemelor de calitate, inclusiv resurse umane, materiale și financiare.
  • Comunicare Eficace: Abilitatea de a comunica clar și eficient politici, proceduri și standarde de calitate la toate nivelurile organizației.
  • Negociere și Rezolvarea Conflictelor: Capacitatea de a negocia și de a rezolva conflictele care pot apărea în procesul de gestionare a calității.
  • Analiza și Îmbunătățirea Continuă: Utilizarea instrumentelor și tehnicilor de analiză a calității pentru îmbunătățirea continuă a proceselor și produselor.
  • Abilități de Rezolvare a Problemelor: Identificarea, analizarea și soluționarea problemelor legate de calitate în mod creativ și eficient.
  • Utilizarea Tehnologiilor Informaționale: Capacitatea de a utiliza tehnologii și sisteme informatice specifice pentru gestionarea și monitorizarea calității.
  • Adaptabilitate și Învățare Continuă: Menținerea actualizată cu noile tendințe, tehnologii și practici în managementul calității.

  Pot fi de interes și următoarele cursuri

  Află care sunt cursurile din perioada următoare: