Găsește locația Locul de desfășurare al cursului
Alege datele Perioada de desfășurare
CAUTĂ CURS

MANAGER DE PROIECT (CURS ACREDITAT)

Află Detalii

Completează Formularul

Confirmare Participare

Participă la Curs

Primești Certificarea

1 iul - 5 iul 2024

Luni - Vineri (orele 17:30 – 20:30)

Data examen: 11.07.2024

Tarif participare: 2190 890 RON

PARTICIPARE ȘI PLATĂ

Alege un mod de participare de mai jos și nu uita: dacă plătești acum online
beneficiezi de o reducere suplimentară de 5%

Alege unul din pachetele de mai jos

Termen de plată 30 zile
Plată prin transfer bancar

2190 RON

Participare acreditată
* vă rezervați locul acum și plătiți până la începerea cursului. Beneficiați de mai multă flexibilitate cu privire la termenul de plată. Veți primi suportul de curs, veți putea adresa întrebări lectorului iar la final veți primi certificatul acreditat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației.

ONLINE

Termen de plată 3 zile
Plată prin transfer bancar

2190 890 RON
59% REDUCERE*

Participare acreditată
* beneficiați de o reducere substanțială de 59% din tariful cursului. Alegând această variantă veți primi suportul de curs, veți putea adresa întrebări lectorului iar la final veți primi certificatul acreditat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației.

ONLINE

Termen de plată imediat
Plată online prin card bancar

2190 890 RON
64% REDUCERE*

Participare acreditată
* plătiți acum online prin card bancar și beneficiați de o reducere și mai mare, de 64% din tariful cursului. Puteți plăti și în 3 RATE fără dobândă folosind Card Avantaj, Star Card, Bonus Card, All inclusive, AlphaCard. Veți primi suportul de curs, veți putea adresa întrebări lectorului iar la final veți primi certificatul acreditat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației.

ONLINE

REZERVĂ UN LOC

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva un loc și veți fi contactat telefonic de un reprezentant al Centrului de Formare APSAP pentru a vă da o serie de informații despre curs și pentru a vă emite o factură fiscală

  Modalități de platăTariful include toate costurile participării la curs, materialele suplimentare și eliberarea certificatului acreditat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației

  Card Bancar On-line Plătiți on-line cu cardul Visa sau Mastercard în deplină siguranță prin intermediul Netopia Payments
  Ordin de Plată - Transfer BancarPuteți achita în mai multe tranșe de plată. Revenim cu detalii la telefon după înscriere

  1

  SOLICITĂ CERTIFICATUL ACREDITAT!Mai multe șanse pentru o carieră de succes. Fă-ți cunoscute competențele, ia o diplomă pentru știința ta!
  0788.124.567

  COMPETENȚE DEZVOLTATE

  Ce veți învăța în cadrul modulelor de pregătire teoretică și practică
  • Planificarea și Organizarea Proiectelor: Capacitatea de a dezvolta planuri de proiect detaliate, inclusiv definirea obiectivelor, alocarea resurselor, stabilirea bugetului și a termenelor.
  • Gestionarea Riscurilor și a Problematicei: Abilitatea de a identifica, analiza și gestiona riscurile asociate proiectului și de a rezolva problemele eficient.
  • Monitorizarea și Controlul Proiectelor: Competențe în urmărirea progresului proiectului, menținerea acestuia pe drumul cel bun și ajustarea planurilor după necesitate.
  • Managementul Calității: Asigurarea că toate aspectele proiectului îndeplinesc standardele de calitate stabilite.
  • Managementul Achizițiilor și Contractelor: Capacitatea de a gestiona achizițiile și contractele, inclusiv negocierea cu furnizorii și gestionarea relațiilor contractuale.
  • Conducerea și Motivarea Echipei: Abilitatea de a conduce, coordona și motiva membrii echipei de proiect pentru a atinge obiectivele stabilite.
  • Comunicare Eficace: Capacitatea de a comunica clar și eficient cu echipa de proiect, stakeholderii, clienții și alți parteneri.
  • Managementul Stakeholderilor: Competențe în identificarea și gestionarea așteptărilor stakeholderilor și în construirea de relații solide cu aceștia.
  • Analiză și Luare de Decizii Bazate pe Date: Abilitatea de a colecta și analiza date pentru a lua decizii informate legate de proiect.
  • Rezolvarea Creativă a Problemelor: Competențe în găsirea de soluții inovatoare și eficiente la provocările proiectului.
  • Competențe Digitale și Adaptabilitate: Utilizarea Instrumentelor și Software-urilor de Management al Proiectelor: Abilitatea de a folosi diverse instrumente și software-uri pentru planificare, monitorizare și control.
  • Adaptabilitate și Flexibilitate: Capacitatea de a se adapta rapid la schimbări și de a gestiona proiecte într-un mediu dinamic.
  • Îmbunătățire Continuă: Angajamentul pentru autodezvoltare și îmbunătățirea continuă a competențelor și cunoștințelor în managementul proiectelor.
  • Managementul Schimbării: Abilități în gestionarea și conducerea schimbării în cadrul organizației și proiectelor.

  Pot fi de interes și următoarele cursuri

  Află care sunt cursurile din perioada următoare: