Găsește locația Locul de desfășurare al cursului
Alege datele Perioada de desfășurare
CAUTĂ CURS

EXPERT LEGISLATIA MUNCII (CURS ACREDITAT)

Află Detalii

Completează Formularul

Confirmare Participare

Participă la Curs

Primești Certificarea

10 iun - 21 iun 2024

Luni - Vineri (orele 17:30 – 22:30)

Data examen: 23.07.2024

Tarif participare: 2790 1090 RON

PARTICIPARE ȘI PLATĂ

Alege un mod de participare de mai jos și nu uita: dacă plătești acum online
beneficiezi de o reducere suplimentară de 5%

Alege unul din pachetele de mai jos

Termen de plată 18 zile
Plată prin transfer bancar

2790 RON

Participare acreditată
* vă rezervați locul acum și plătiți până la începerea cursului. Beneficiați de mai multă flexibilitate cu privire la termenul de plată. Veți primi suportul de curs, veți putea adresa întrebări lectorului iar la final veți primi certificatul acreditat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației.

ONLINE

Termen de plată 3 zile
Plată prin transfer bancar

2790 1090 RON
60% REDUCERE*

Participare acreditată
* beneficiați de o reducere substanțială de 60% din tariful cursului. Alegând această variantă veți primi suportul de curs, veți putea adresa întrebări lectorului iar la final veți primi certificatul acreditat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației.

ONLINE

Termen de plată imediat
Plată online prin card bancar

2790 1090 RON
65% REDUCERE*

Participare acreditată
* plătiți acum online prin card bancar și beneficiați de o reducere și mai mare, de 65% din tariful cursului. Puteți plăti și în 3 RATE fără dobândă folosind Card Avantaj, Star Card, Bonus Card, All inclusive, AlphaCard. Veți primi suportul de curs, veți putea adresa întrebări lectorului iar la final veți primi certificatul acreditat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației.

ONLINE

REZERVĂ UN LOC

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva un loc și veți fi contactat telefonic de un reprezentant al Centrului de Formare APSAP pentru a vă da o serie de informații despre curs și pentru a vă emite o factură fiscală

  Modalități de platăTariful include toate costurile participării la curs, materialele suplimentare și eliberarea certificatului acreditat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației

  Card Bancar On-line Plătiți on-line cu cardul Visa sau Mastercard în deplină siguranță prin intermediul Netopia Payments
  Ordin de Plată - Transfer BancarPuteți achita în mai multe tranșe de plată. Revenim cu detalii la telefon după înscriere

  1

  SOLICITĂ CERTIFICATUL ACREDITAT!Mai multe șanse pentru o carieră de succes. Fă-ți cunoscute competențele, ia o diplomă pentru știința ta!
  0788.124.567

  COMPETENȚE DEZVOLTATE

  Ce veți învăța în cadrul modulelor de pregătire teoretică și practică
  • Cunoașterea Aprofundată a Legislației Muncii:
   Înțelegerea detaliată a legislației naționale și europene privind relațiile de muncă, contractele de muncă, timpul de lucru, concediile, sănătatea și securitatea în muncă.
  • Interpretarea și Aplicarea Legislației: Abilitatea de a interpreta corect legislația muncii și de a aplica aceste cunoștințe în situații practice, asigurând conformitatea cu normele legale.
  • Consultanță în Probleme Legale de Muncă: Capacitatea de a oferi consultanță angajatorilor și angajaților privind drepturile și obligațiile lor, inclusiv în caz de litigii.
  • Managementul Resurselor Umane: Utilizarea cunoștințelor de legislație a muncii pentru a sprijini și îmbunătăți practicile de resurse umane într-o organizație.
  • Negocierea și Medierea: Abilități de negociere și mediere în cazul conflictelor de muncă, inclusiv în relațiile cu sindicatele și în procesul de negociere colectivă.
  • Soluționarea Litigiilor de Muncă: Competențe în gestionarea procedurilor disciplinare și în soluționarea litigiilor de muncă într-un mod echitabil și conform cu legislația.
  • Planificare și Implementare a Politicilor de Muncă:
   Capacitatea de a dezvolta și implementa politici de muncă eficiente, care să respecte legislația în vigoare.
  • Adaptabilitate și Actualizare Continuă: Abilitatea de a rămâne la curent cu schimbările legislative și de a se adapta la noile tendințe și cerințe în domeniul muncii.
  • Comunicare Eficace: Abilități puternice de comunicare, esențiale pentru explicarea legilor și regulamentelor complexe într-un mod clar și accesibil.
  • Colaborare și Lucru în Echipă: Capacitatea de a lucra eficient în echipă, inclusiv în contexte multidisciplinare, pentru a asigura o gestionare holistică a aspectelor legate de muncă.

  Aceste competențe îl pregătesc pe absolvent să acționeze ca un profesionist competent și de încredere în domeniul legislației muncii, capabil să navigheze în complexitățile legale ale relațiilor de muncă și să contribuie la crearea unui mediu de lucru echitabil și conform cu normele legale.

  Pot fi de interes și următoarele cursuri

  Află care sunt cursurile din perioada următoare: